Jämför recensioner, kontrollera referenser och välj med förtroende

Ett av landets mest använda Flytt portal

Varför boka med Vardagsförvaltning?

Vi har samlat ett brett utbud av tjänster från olika företag i din närhet, så att du enkelt kan få flera offerter och jämföra priser. Genom att få offerter från flera olika företag kan du enkelt hitta det bästa priset och den mest lämpliga lösningen för just dina behov.

Berätta om dina behov

välj den tjänst du är intresserad av. Du kan välja mellan ett brett utbud av olika tjänster, såsom Flytt, städning, trädgårdsskötsel och mycket mer.

Vi utför arbetet!

Fyll i vårt enkla offertformulär med information om dina behov och önskemål. Var så specifik som möjligt så att företagen kan ge dig en mer exakt offert.

Betala när det är klart

Skicka in formuläret och vänta på att få offerter från lokala företag. Du kommer att få flera offerter att jämföra så att du kan hitta det bästa priset och den mest lämpliga lösningen för dina behov.

Enkelt och gratis att få flera offerter på vardagstjänster hos Vardagsförvaltning

Vår tjänst är gratis att använda och du är under ingen obligation att acceptera någon av de offerter du får. Vi vill bara göra det enklare för dig att hitta rätt företag och få en bra deal.

 

Vi erbjuder Foljande tjanster

Hemstädning

Flyttstädning

Kontorsstädning

Kontorsflytt

Fönsterputs

Flyttfirma

Landets mest använda förmedlings portal

Vardagsförvaltning är en av landets mest avända portal för offerförmedling. Många privatpersoner och företag vänder sig till Vardagsförvaltning för att få hjälp att hitta rätt leverantör för sina olika tjänstebehov, såsom städning, flytt och liknande tjänster. Genom att använda Vardagsförvaltning kan du enkelt och bekvämt samla offerter från olika leverantörer och jämföra dem för att hitta den bästa lösningen för dig. Tjänsten är helt kostnadsfri för kunden.

Vardagsförvaltning har ett gediget arbete med att säkerställa att alla leverantörer är seriösa och att de uppfyller de krav som ställs på dem. Endast verifierade företag med f-skatt och försäkringar används för att ge dig som kund den bästa möjliga tryggheten. Du kan alltså vara trygg i att använda Vardagsförvaltning, eftersom du kan vara säker på att alla leverantörer som erbjuder tjänster via portalen är seriösa och pålitliga.

Vardagsförvaltning är ett företag som hjälper privatpersoner och företag att samla offerter från olika verifierade leverantörer på olika tjänster, såsom flytt, städning, trädgårdskötsel och liknande. Tjänsten är kostnadsfri för kunden. Vardagsförvaltning är idag ett av landets mest använda offertförmedlings företag.

Du fyller i ett formulär på Vardagsförvaltning.se där du beskriver din önskan och dina krav på tjänsten. Därefter skickar Vardagsförvaltning din önskan vidare till olika leverantörer, som kan vara intresserade av att erbjuda sina tjänster. Leverantörerna skickar sedan tillbaka offerter till dig som du kan jämföra och välja mellan.

Tiden det tar att samla offerter via Vardagsförvaltning varierar beroende på vilken typ av tjänst du söker och hur många leverantörer som är intresserade av att erbjuda sin tjänst. Generellt sett brukar det ta mellan 10 minuter upp till ett par timmar till några dagar att samla offerter beroende på tjänsten.

Ja, det är säkert att använda Vardagsförvaltning. Vi har ett gediget arbete med att säkerställa att alla leverantörer är seriösa och att de uppfyller de krav som ställs på dem.

Ja, du kan välja vilken leverantör du vill anlita. Du får offerter från olika leverantörer och du väljer själv vilken offerter du vill acceptera. Det är du som bestämmer vilken leverantör du vill anlita.

Ja, du kan se referenser och recensioner på de leverantörer som Vardagsförvaltning samarbetar med. Företaget har en sida på sin hemsida där du kan läsa om olika leverantörers kompetens och om deras tidigare arbeten. Du kan också läsa recensioner från tidigare kunder för att få en bättre uppfattning om leverantörens kvalitet.

50% Avdrag Direkt På fakturan

Du har alltid rätt till 50% skattereduktion på hela kostnaden. Du behöver inte göra något själv, vi sköter hela avdraget på fakturan.

Referera en van till Unpakt!

Du och din vän får 200:- när de använder vardagsförvaltning! Hjälp till att sprida budskapet att det ar enkelt, säkert och bekvämt att boka eran tjänst genom Vardagsförvaltning.

Client’s Reviews

Amelia Johansson
4.8/5.0
Read More
Jag är verkligen nöjd med tjänsten från Vardagsförvaltning! Jag fick snabbt offerter från flera leverantörer, och jag kunde enkelt jämföra dem för att hitta den bästa lösningen för mig. Det var också väldigt bekvämt att få rutavdraget direkt på fakturan, det sparade mig en del pengar.
Robert tyren
5.0/5.0
Read More
Jag tyckte att Vardagsförvaltning var enkel att använda och jag fick snabbt svar på mina frågor. Leverantören jag valde via Vardagsförvaltning gjorde ett bra jobb och jag är mycket nöjd med resultatet. Jag skulle definitivt använda Vardagsförvaltning igen!
Kerstin krigström
5.0/5.0
Read More
Jag har använt Vardagsförvaltning vid flera tillfällen för att hitta leverantörer för olika tjänster, och jag har alltid varit mycket nöjd med resultatet. Tjänsten är enkel att använda och jag har alltid fått snabba och bra offerter. Vardagsförvaltning är verkligen ett bra val för den som vill hitta en leverantör på ett enkelt och bekvämt sätt.
Fredrik Hedström
5.0/5.0
Read More
Kan jag välja att bara få offerter från lokala leverantörer via Vardagsförvaltning? Svar: Ja, du kan välja att bara få offerter från lokala leverantörer via Vardagsförvaltning. Du kan ange detta i formuläret när du söker offerter, så att Vardagsförvaltning endast skickar din önskan vidare till leverantörer som är verksamma i närheten av dig.